After 6 years, best web image becomes creadiv. same values, new face!

Creadiv - Design. Code. Launch.

De ce noi?

Exista mii de dezvoltatori web in Romania. De ce ati alege sa colaborati cu noi?

  • Pentru a face diferenta intre un proiect normal si unul EXCELENT.
  • Pentru ca proiectele dvs. online vor avea PERSONALITATE , iar dvs. veti fi AVANTAJati in fata majoritatii competitorilor, prin CALITATE.

Suntem extrem de multumiti de calitatea proiectelor de pana acum. Ele au avut un impact benefic. Au crescut vanzarile si, implicit, valoarea firmei. In concluzie "punct ochit, punct lovit!" (Lavinia Daraban, general manager SINO)

Noi Cream Proiecte de Calitate

Design WEB 2.0

Un design web 2.0 inseamna in primul rand Simplitate! La aceasta se adauga Branding si Focus pe informatiile importante. Printre caracteristici se afla: layout central, mai putine coloane, navigatie simpla, logo-uri surprinzatoare, fonturi mai mari, culori puternice, gradienti, reflexii, iconuri dragute, etc.

ATENTIE LA DETALII

Cercetam, proiectam, implementam, testam si tinem cont de cele mai mici detalii: elemente grafice minore, compatibilitate intre browsere, sisteme de monitorizare, redirectionari, accesibilitate, standarde web sau timpi de incarcare

Website-urile dezvoltate de noi:

  • sunt moderne prin design si functionalitati
  • pot fi vizualizate in toate browserele (Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera) si mediile existente
  • nu au erori si sunt facute dupa standardele internationale in domeniu
  • au sistem de mentenanta si administrare (webCMS) intuitiv si usor de folosit

INCARCARE RAPIDA

Viteza unui website (page speed) este foarte importanta, iar noi ne asiguram ca website-ul dvs. se va incarca repede - sub 3 secunde.

GARANTIE EXTINSA LA 3 ANI

Utilizam ultimele tehnologii existente pe www-ul international, folosind un framework usor upgradabil, asigurand proiectelor o durata de viata extinsa de pana la 3 ani. In plus, folosim librarii recunoscute international care primesc update-uri periodice.

SEO PE BUNE

Website-urile create de BWI se promoveaza singure pe Google! Toate proiectele dezvoltate de noi primesc intre 40-80% din vizite de pe Google, intra in primele rezultate chiar si in 24h ore de la lansare si ajung si la 5000 vizite pe luna fara alte optimizari