After 6 years, best web image becomes creadiv. same values, new face!

Creadiv - Design. Code. Launch.

Echipa BWI

Alexandru David

Partener, Technical Project Manager - LinkedIn

Motto: "Decide. Act. Think!"

Cu peste 8 ani de experienta in dezvoltare web, Alex a fondat BWI la sfarsitul lui 2008 pentru a combate o problema frecventa in onlineul romanesc: numarul extrem de redus al website-urilor de calitate, executate profesionist. Best Web Image ofera solutii creative acestei probleme, dezvoltand proiecte care sa ofere experiente complete utilizatorilor.

Roxana Olaru

Partener, Business Development - LinkedIn

Motto: When you assume, you make an “ass” out of “u” and “me.”

Roxana este partener BWI din 2011.

A ales un traseu in lumea de business online din 2 motive: web, online = o lume dinamica, in continua schimbare si imbunatatire, cu potential enorm de dezvoltare; antreprenoriat = o provocare continua, un test al limitelor personale, o chestiune de mindset. 

Alex Chirvasa

Interactive Developer - LinkedIn

Motto: “Traieste clipa!”

I se spune Xander si cel responsabil din echipa BWI. Imbina cu succes curiozitatea si harnicia pentru a crea proiecte deosebite, ocupandu-se in tot acest timp si de Blog Support.

Ii place sa petreaca timp de calitate alaturi de prieteni si sa rezolve puzzle-uri!

Alex Sinov

Senior UX/UI Designer - LinkedIn

Motto: "Pai sa vedem de ce..."

Creativ, dedicat, cu mintea la design de peste 11 ani!

Alex s-a alaturat echipei BWI pentru ca ii plac provocarile. Ii place sa ia proiecte si sa le transforme intr-un succes vizual si functional. Crede cu tarie ca designul poate face lumea un loc mai bun si oamenii mai fericiti. Interesele sale sunt designul, muzica, filmul si fotografia.

Andrei Costea

Web Developer- LinkedIn

Motto: “Prin curbe trecem repede, ca's periculoase!

Andrei este web-developer de 4 ani si este primul membru Creadiv din 2015.

Il pasioneaza tehnologiile web avangardiste, e familiar cu tot ce misca pe scena digitala, dar pasiunea lui pentru web e usor egalata de cea pentru masini retro. A inceput sa scrie cod din curiozitate iar acum spune ca ii curge un stream de biti prin vene.

Lavinia Hostina

 Online Marketing Warrior- Linkedin

Motto: "The creative adult is the child who survived"

Laviniei ii place sa fie la curent cu tot ce se petrece in lumea virtuala, fara sa-si piarda insa contactul cu realitatea. Iubeste provocarile si proiectele care ii stimuleaza creativitatea. I se spune deseori ca se arunca cu capul inainte ca un "berbec"!
Cand nu o gasesti pe 'net, Lavinia deseneaza, modeleaza in argila, scrie, citeste sau alearga in jurul parcului.

Adrian Vlad

Web Developer - LinkedIn

Motto: "Simplu si util..."

Adrian este web-developer cu peste 7 ani experienta in dezvoltarea de produse software. Ii plac lucrurile bine facute si frumos aranjate. Crede ca algoritmii complicati trebuie sa beneficieze de interfete cat mai prietenoase astfel incat sa fie cat mai folositori.

 

 

 

 

Colaboratori

In echipa noastra extinsa avem programatori, designeri, copywriteri, oameni de comunicare si SEO, toti ghidati de aceeasi valoare principala: calitatea online. Ne imbunatatim continuu, cu fiecare nou proiect de succes!