After 6 years, best web image becomes creadiv. same values, new face!

Creadiv - Design. Code. Launch.

Proiectele BWI

Dorim sa sustinem blogosfera romaneasca, pentru ca ne place intotdeauna sa citim articole de calitate si credem ca un blogger ar trebui sa se concentreze pe continut si sa lase chestiunile tehnice in seama profesionistilor web. In acest sens, am decis sa lansam in August 2013 serviciul Blog Support, prin care oferim mentenanta, suport tehnic si gazduire GRATIS pentru bloggurile celor din program. Initial totul a pornit ca o idee, insa suntem impresionati de numarul mare de bloggeri interesati de Blog Support.

Detalii suport tehnic bloguri gasiti direct pe site-ul proiectului.

 

Verificare domeniu; inregistrare domenii .ro, .com, .eu, etc.

Web-Domain este alcatuit din doua aplicatii web interconectate: Verificare Domeniu si Inregistrare Domenii.

Prin "Verificare Domeniu" puteti verifica disponibilitatea domeniilor dorite, in oricare dintre mediile .ro, .org, .com, .eu, etc. Odata gasit, puteti inregistra domeniul dorit prin "Inregistrare Domenii". Verificarea si inregistrarea unui domeniu sunt primii pasi in realizarea unui proiect online. Este important ca atat numele cat si mediul ales sa se potriveasca tipului de proiect dorit si publicului tinta vizat.  

Verificati un domeniu

Inregistrati un domeniu

  • 35.9 E pentru domeniile .ro
  • 11.9 E taxa anuala pentru toate celelalte tipuri de domenii (.com, .eu, .org, .info, etc)

Echipa BWI isi exerseaza talentul jurnalistico-editorial pe Web-Blog, scriind articole ce abordeaza diferite subiecte din online: IT, Web Development/Design, Comunicare, Social Media, Fotografie, etc.

Pe blog scriem despre servicii web existente, insotite de avantaje sau dezavantaje; probleme reale cu care ne confruntam in activitatea zilnica si carora le gasim rezolvari sau nu; tehnologii, solutii noi si tehnici folosite in web development; noutati din lumea online; hot-topics in comunicarea digitala; instrumente si aplicatii web spectaculoase si multe altele. Din cand in cand scriem si review-uri ale unor aplicatii web gratuite sau ghiduri de utilizare a acestora, utile pentru „do it yourself”-eri.

Click pentru a ne citi blogul

Hraneste fotograful din tine!

ComunitateFoto.ro este platforma online dedicata promovarii fotografilor entuziasti si pasionati de arta foto. Amatori sau profesionisti, acestia au la dispozitie un mediu interactiv si intuitiv de expunere si socializare. Cu ajutorul contului CF, ei pot socializa cu alti fotografi, isi pot expune creatiile intr-un portofoliu online de calitate, pot sa se aprecieze reciproc facand schimb de comentarii si note, pot sta la curent cu noutatile din lumea fotografiei si pot participa la diferite concursuri.

Avem pe CF peste 5600 de fotografi membri, care au uploadat peste 72.000 de fotografii!

Cantitatea extrem de mare de conţinut a transformat menţinerea şi administrarea acestui portal într-un proiect în sine, Best Web Image gestionând tot ce ţine de prezenţa online a CF.

Intrati pe Comunitate Foto

 


Un Hackaton PHP CREADIV!

CODEQUEST este cel mai nou proiect sub umbrela CREADIV, organizat in colaborare cu Connect Hub.  Evenimentul adresat pasionatilor de programare a reunit 22 de participanti, grupati in sase echipe, pregatite sa creeze fiecare cate o aplicatie PHP cu o interfață capabilă să proceseze sau chiar să genereze IMAGINI.

Cum am rezuma prima editie CODEQUEST in cateva cuvinte? PHP, JS, distractie, networking, pizza, si nu in ultimul rand idei creative transformate in aplicatii!

Orice programator PHP pasionat de web a avut posibilitatea sa se inscrie singur sau alaturi de prietenii sai in competitia CODEQUEST , concurand pentru premiul de 400 EUR oferit de noi. Proiectele echipelor au fost punctate atat de catre ceilalti participanti, cat si de un juriu format din 5 specialisti.  Toti hackatonistii au fost recompensati pentru creativitate cu diplome de participare si multe felicitari, insa o singura echipa a plecat acasa cu cei 400 EUR cash.

Mai multe informatii pe site-ul proiectului.