After 6 years, best web image becomes creadiv. same values, new face!

Creadiv - Design. Code. Launch.

Design, Grafica si Proiectare 3D

Avem o echipa de designeri specializati in diverse domenii: design de identitate vizuala (logo-uri, carti de vizita, template-uri documente, semnaturi customizate, etc), grafica web si print (layout-uri pentru website-uri sau aplicatii web, bannere, widgeturi interactive, cataloage de prezentare, flyere, pliante, etc), design 3D (randari de spatii personalizate, 3D).

Design Identitate Vizuala

Stim ca imaginea dvs. online este extrem de importanta. Logo-ul va reprezinta in totalitate, dar nu este singurul. Cartile dvs. de vizita, semnaturile digitale, mapele de prezentare... toate au roluri specifice dar trebuie sa respecte aceleasi elemente grafice.

Echipa noastra va pune bazele brandului dvs. de succes.

 
 

Intelegeti mai multe despre rolul identitatii dvs. vizuale!

Proiectare 3D

Proiectarea 3D reproduce realitatea inconjuratoare pana in cele mai mici detalii. Spre exemplu, cu un simplu click puteti descoperi, in NSCmall, magazine online care prezinta produse din diverse categorii, reprezentate cat mai realist.

 
 
 
 
 

Grafica Web si Print

Una dintre principalele modalitati de promovare web este schimbul de bannere in cadrul diferitelor parteneriate. Echipa noastra de graficieni realizeaza toate tipurile de elemente grafice, atat pentru web cat si pentru print, de la bannere, afise, machete pana la cataloage de produse sau diferite alte elemente web.

 
 

 

Newsletter

O buna modalitate de fidelizare a vizitatorilor si de consolidare a brandului este trimiterea de newslettere. Noi suntem partenerii dvs. in realizarea campaniilor de trimitere de newslettere de succes, realizand atat designul grafic al acestora, cat si partea de implementare HTML si trimitere catre baza dvs. de date.