After 6 years, best web image becomes creadiv. same values, new face!

Creadiv - Design. Code. Launch.

Design si creatie

Echipa Best Web Image va ofera o gama variata de servicii de design, in concordanta cu nevoile dvs. de promovare web si dezvoltare a imaginii online.

In sine, termenul „design” are intelesuri multiple. In procesul de creare a unui website, design-ul este interfata grafica (layout 2D sau 3D) vizibila utilizatorilor. Daca ne referim la imaginea dvs. online, design-ul se refera la elementele de identitate vizuala si branding care va reprezinta: logo, carti de vizita, template-uri pt documente, mape de prezentare, etc.

De cele mai multe ori, pentru a va mentine sau imbunatati imaginea, atat online cat si offline, sunt necesare diferite metode de promovare. Echipa noastra realizeaza grafica web si print precum bannere, afise, mash-uri, machete, cataloage de produse si elemente flash. Cu ajutorul lor, puteti realiza campanii integrate care, impreuna cu o gestiune corespunzatoare a conturilor online, va garanteaza atingerea unor rezultate spectaculoase.

Logo – simbolism si simplitate

Logo Piano ForestLogo-ul este acel element original, care va reprezinta in totalitate. Acesta va identifica in comunicarea cu ceilalti si apare pe toate materialele web sau print (carti de vizita, pliante, website, materiale publicitare, etc).

Succesul unui logo este dat in primul rand de simbolistica si simplitatea acestuia; cat de original, usor de retinut si de recunoscut este logo-ul dvs?

Impreuna cu sloganul potrivit, logo-ul transmite un anumit mesaj, in conformitate cu valorile si viziunea dvs.

 

Bannere

Un pas important in atingerea obiectivelor dvs. online este promovarea web. Cel mai folosit instrument in acest sens este banner-ul, care, in functie de dimensiuni, poate fi integrat pe diferite website-uri partenere, in cadrul diverselor campanii pe care le derulati.

Bannere animate, statice, flash – print sau web – va promoveaza si va cresc numarul de vizitatori pe website sau numarul de fani.