After 6 years, best web image becomes creadiv. same values, new face!

Creadiv - Design. Code. Launch.

Promovare Online

Am facut cea mai buna alegere posibila. Sunteti partenerii mei pentru perioada lunga si sunteti profesionisti! (Rocsana-Nona Ion, Agrotech JDR)

Vizibilitate si rezultate!

In mediul online, este mult mai usor sa ajungeti la potentialii clienti. Prin campanii de promovare online eficiente, va puteti creste business-ul considerabil!

Dintre cele mai eficiente mijloace de promovare online, echipa noastra va ofera servicii web de publicitate per click (Adwords, Facebook Ads), campanii de bannere sau social media management.

Ce inseamna eficient? Obiective clare!

Stabilim impreuna obiectivele potrivite pentru business-ul dvs, fie ca e vorba de vanzari directe, dezvoltarea brandului si awareness, cresterea traficului pe site, etc.

Pornim la drum cu obiective clare, pentru a mutea masura rezultate relevante!

Publicul? O audienta bine definita!

Orice mesaj promotional trebuie adaptat publicului pe care il vizeaza. Daca nu vorbim pe limba potentialilor clienti, ei nu vor actiona pentru indeplinirea obiectivelor. Prin urmare, este important dupa definirea obiectivelor sa alegem publicul tinta si sa il caracterizam.

Selectam impreuna audienta, pentru o campanie de succes!

Cat costa? Bugete adaptate obiectivelor!

Se pot atinge rezultate impresionante si cu bugete accesibile, daca acestea sunt administrate corect si distribuite pe canalele relevante.

Va recomandam bugetul potrivit pentru obiectivele setate si realizam managementul acestuia!

Rezultatele!

Am atins rezultate extrem de bune in toate campaniile organizate pana acum, iar clientii nostri au primit rapoarte detaliate de activitate in fiecare luna.

Promovarea online poate si simpla daca aveti partenerii potriviti!