After 6 years, best web image becomes creadiv. same values, new face!

Creadiv - Design. Code. Launch.

Seo si Mentenanta

Apreciez echipa BWI si modul de colaborare! Imi place faptul ca sunteti o echipa tanara si foarte serioasa in ceea ce faceti, sunteti profesionisti si va imbunatatiti modul de lucru si implicit de comunicare, pe zi ce trece. (Mihaela Popa, Miracons)

Odata creat si lansat, website-ul dvs. nu este o entitate statica. Acesta trebuie gazduit, intretinut si imbunatatit continuu, daca doriti sa obtineti rezultate maxime din prezenta dvs. online.

Mentenanta website-ului / magazinului online

Presupune, pe langa monitorizare permanenta, o serie de lucrari periodice:

  • suport tehnic pentru rezolvarea diferitelor bug-uri aparute odata cu dezvoltarea tehnologica;
  • operatiuni constante de intretinere si modificare a diferitelor elemente grafice sau a bazelor de date;
  • consultanta web pentru utilizarea si dezvoltarea website-ului, etc.

Monitorizarea website-ului / magazinului online

Pe ce locuri apare in cautarile dupa cele mai importante cuvinte cheie pentru business-ul dvs? Care sunt principalele dvs. surse de trafic de valoare? Cati vizitatori si cate vizite primeste lunar? Care este comportamentul vizitatorilor, ce pagini prefera si mai ales, de ce nu se transforma in cumparatori?

Optimizarea website-ului / magazinului online

Atat intern cat si prin link building, aceasta asigura inregistrarea unor rezultate bune in cautarile pe diferite motoare de cautare. Aceasta este o parte importanta a oricarei campanii de promovare web.

Pentru a va ajuta in atingerea obiectivelor online si a aduce vizitatori pe website-ul dvs, echipa noastra implementeaza campanii SEO eficiente. Astfel, proiectul dvs va fi gasit in cautarile directe pe motoarele de cautare, pe expresiile cheie pentru domeniul dvs de activitate. Asa veti avea trafic relevant! Daca proiectul dvs. nu se afla in rezultatele afisate pe prima pagina, sansele acestuia de a fii vizualizat scad dramatic.