After 6 years, best web image becomes creadiv. same values, new face!

Creadiv - Design. Code. Launch.

Web Development

Am incredere in voi, pentru ca am avut rezultate (Alex Egri, MuzicaStore)

Termenul web development inseamna mult mai mult decat creare website-uri. Acesta se refera la toate tipurile de dezvoltare web, de la website-uri sau magazine online la aplicaţii web, solutii pentru automatizarea si administrarea fluxurilor de informatie în companii, portaluri e-commerce, solutii ERP sau orice alte servicii bazate pe programare web.

In functie de obiectivele si de nevoile dvs, dezvoltam impreuna o gama larga de proiecte interesante:

Caracteristici esentiale ale proiectelor web de succes

  • interfata grafica atractiva, cu design personalizat, menit sa ofere vizitatorilor experiente unice de navigare;
  • structura intuitiva, usor navigabila, prezentand toate informatiile necesare intr-un mod consistent, estetic si coerent, pentru a transmite vizitatorilor mesajul si informatiile dorite;
  • functionalitati variate, adaptate nevoilor dvs, care sa ii determine pe vizitatori sa revina periodic pe website-ul dvs

Atat pentru front-end (partea vizibila a unui website) cat si pentru back-end (partea administrativa a unui website), dezvoltam si integram cele mai noi tehnologii web de pe piata, pentru a obtine solutii web complet personalizate, functionale si adaptate nevoilor dvs!

 

Website-uri in era web 2.0

Mediul online este intr-o evolutie exponentiala, fiecare an aducand schimbari radicale in ce priveste crearea de website-uri. Odata cu dezvoltarea spectaculoasa a retelelor sociale a aparut un concept inovativ numit web 2.0.

Toata ideea din jurul web 2.0 este schimbul de informatii - dezvoltarea de website-uri centrate pe utilizatori, care au posibilitatea sa interactioneze, sa creeze comunitati, sa initieze dialoguri si sa genereze continut.

Un website 2.0 inseamna participare, navigabilitate, claritate si mai ales design; inseamna culori puternice, fonturi mari, elemente grafice deosebite. Cel mai important insa, un website 2.0 inseamna simplitate si accesibilitate, deoarece atentia utilizatorului este o resursa limitata, iar acesta trebuie ghidat intuitiv catre informatiile cautate.

In cadrul Best Web Image, construim website-uri 2.0!