After 6 years, best web image becomes creadiv. same values, new face!

Creadiv - Design. Code. Launch.

Website-uri

Viitorul este digital si poate fi rezumat in trei cuvinte: acces nelimitat la informatie – oferit de mediul virtual. Incepeti constructia unei prezente online coerente, pe termen lung, prin crearea unui website de calitate, adaptat obiectivelor dvs de viitor!

Ce tip de proiect este potrivit pt dvs?

 • Doriti sa va creati si consolidati imaginea online? Va trebuie un website de prezentare.
 • Aveti creatii sau produse pe care doriti sa le expuneti potentialilor clienti? Alegeti crearea unui portofoliu sau catalog online.
 • Sunteti creativ si va place sa scrieti? Va trebuie un blog.

Echipa noastra va ofera consultanta si solutii web integrate, pentru alegerea acelui tip de proiect online care sa va maximizeze rezultatele.

Caracteristicile esentiale ale unui website de calitate

 • Creatie grafica si design 100% personalizate, web 2.0, echilibrate, care sa utilizeze eficient spatiul disponibil si sa ofere usurinta in navigare; doua elemente importante in realizarea design-ului adecvat proiectului dvs sunt: alegerea culorilor (armonioase, compatibile cu mesajul transmis) si alegerea fonturilor potrivite;
 • functionalitate si interactivitate, permitand vizitatorilor folosirea cu usurinta a tuturor elementelor integrate in design; un website interactiv, centrat pe utilizatori, le permite acestora sa devina fani sau chiar promoteri activi, generand buzz benefic in jurul imaginii dvs.
 • utilizabilitate si navigabilitate, prezentand informatiile cat mai clar si accesibil; navigarea intuitiva le permite vizitatorilor sa se familiarizeze cu website-ul dvs. si sa acceseze cu usurinta toate informatiile dorite.

Etape in procesul de creare a unui website

 1. Idei Online!
 2. Consultanta – Identificam impreuna nevoile dvs online, realizand evaluarea initiala a proiectului si adaptarea acestuia conform cerintelor si bugetului de care dispuneti. Stabilim impreuna obiectivele privind prezenta si imaginea online, definind exact rolul viitorul website. Succesul proiectului dvs online depinde de aceasta etapa la finalul careia va propunem o solutie concreta si un plan de implementare.
 3. Creatie - Website-ul sta la baza imaginii dvs online. Pornind de la un concept grafic creativ, realizam logo-ul si design-ul proiectului dvs. Culorile folosite si valorile transmise prin intermediul acestora sunt adaptate obiectivelor dvs si sunt menite sa ii creeze vizitatorului o experienta unica de navigare si sa ii trezeasca interesul. Concepem toate elementele design-ului pentru a atrage atentia utilizatorilor, pentru a evidentia si facilita accesul la informatiile relevante pentru acestia si  pentru a crea un website 100% personalizat.
 4. Implementare – Implementarea layout-ului creat anterior consta in atribuirea tuturor functionalitatilor necesare fiecarui element grafic in parte.  De la text (marime, fonturi, etc) la asezarea elementelor in pagina, de la linkuri customizate si efecte la functionalitati de navigare, de la integrarea cu baza de date la instalarea de third party applications, toate se realizeaza tinand cont de utilizatorii din targetul dvs. Principala caracteristica urmarita: accesul rapid la informatie.

 5. Testare – Procesul efectiv de creare website se finalizeaza prin testarea acestuia pe diferite sisteme de operare si browsere (cele mai utilizate de public), pentru a elimina eventualele discrepante in functionare. Astfel, urmarim ca website-ul / aplicatia web sa poata fi accesate si utilizate in conditii optime, pentru a-si putea indeplini obiectivele.

 6. Post-implementare – Odata lansat, un website trebuie intretinut constant si imbunatatit continuu. Optimizarea website-ului, atat intern cat si prin link building, asigura inregistrarea unor rezultate bune in cautari. Promovarea web, prin campanii de bannere sau e-mail marketing, asigura atragerea cat mai multor vizitatori pe website. Mentenanta si administrarea asigura dezvoltarea unor noi pagini web sau module ale aplicatiei, dar si imbunatatirea constanta a celor deja existente.

Indiferent de domeniul de activitate, noi va transformam intr-o componenta activa a lumii virtuale!